Въпроси от общ характер

Въпроси от общ характер 

Lamblia6

Как да поръчам?   Кликнете върху ОПЦИИ / КУПИ под всеки продукт и следвайте инструкциите.

Как да задам въпрос или да изразя мнение?   В главното меню вляво кликнете с левия бутон на мишката върху категория „За контакт“. Попълнете формуляра, напишете съобщението и го изпратете. До 24 часа ние ще Ви отговорим.

След колко време започва да действа магнитната терапия?    Лечението с нашите артикули е на базата на магнитно поле с нисък интензитет, много близко по основните си параметри до Земното магнитно поле, до природата. Затова е необходим по-дълъг период на използване за постигане на траен ефект, но за сметка на това лечението е безконфликтно, природосъобразно, без вредно въздействие и опастност от предозиране. Много хора чувстват първото положително въздействие след няколко дни. Други – след 2-3 седмици. Това е индивидуално за всеки човек, зависи от вида на проблемите и от това, от колко време продължава заболяването. Първият признак, че терапията действа е увеличение на енергийното ниво и подобрение на общото състояние. Възможно е при някои организми да се усети обща телесна лекота, вътрешно затопляне, подобрение на концентрацията, по-голямо желание за сън, нервно безпокойство, леко повишаване на кръвното налягане, сърцебиене, лек сърбеж на места с травми и костно-ставни проблеми, дори обостряне на болката и други леки и напълно безопасни прояви, които преминават след няколко дни или седмици.

След като направих поръчка, не получих съобщение или обаждане по телефона за доуточняване на доставката повече от 24 часа.   Проверете дали не сте допуснали грешка при изписването на Вашия и-мейл адрес или телефон! Ако всичко е наред, проверете в началната страница на нашия сайт за извънредно съобщение за профилактика или празнични неработни дни!

Защо не чувствам никаква разлика в състоянието си?    При магнитната терапия с нисък интензитет на магнитното поле е от изключително значение да се пие достатъчно вода. Под достатъчно вода се разбира около 1,5 – 2 литра на ден. Магнитната терапия не трябва да се прилага от време на време. Нашите магнитни продукти действат, само ако се носят (използват) постоянно. Ако сте заредени с енергия, нямате особени проблеми и сте в добра здравословна форма, няма да почувствате осезаема промяна. Магнитното поле действа постоянно върху организма и то на клетъчно ниво. Както редовно вземате витамини и минерали за да се предпазите от болести и да поддържате здравето си, така се препоръчва и редовното използване на нашите артикули като профилактично средство.

Трябва ли магнитната гривна да обхваща плътно ръката ми?    Не, не е нужно. Дори и свободна, гривната създава еквивалентно кръгово магнитно поле, което действа върху хемоглобина на кръвта и подобрява кръвообръщението. Колкото по-голямо количество кръв преминава през магнитното поле, толкова по-голям ще е ефектът на действие. По-важно е не каква е дължината на гривната, а дали се носи редовно.

На коя ръка се носи магнитната гривна?   По отношение на действието върху сърдечно-съдовата и кръвоносната системи, посредством преминаващата кръв през китката, няма значение на коя ръка се носи магнитната гривна. За да използвате болкоуспокояващото действие на гривната, можете да я поставяте на тази ръка, на която имате някакъв здравословен проблем от костно-ставно заболяване, възпалителен процес, травма, схващане, изтръпване и др.

На голо ли трябва да се прилагат магнитния колан, магнитните наколенки и магнитната възглавница?   Не е необходимо. Магнитното поле, създавано от нашите гъвкави биомагнитни ленти ССМ технология действа с достатъчна сила на разстояние до около 50 см от лентата и прониква през всички видове тъкани.

Може ли да се използва електрическо одеяло, когато човек спи върху магнитната постелка?   Електрическото одеяло със своите нагревателни нишки създава променливо електромагнитно поле с честота 50 Hz (честотата на мрежовото напрежение) когато е включено към електрическата мрежа. Това поле не е много силно, но все пак може да се насложи и да деформира постоянното магнитно поле на постелката. Затова се препоръчва, електрическото одеяло, поставено под магнитната постелка да се изключва преди лягане.

Колко време трябва да се спи върху магнитната постелка? Препоръчителният минимален срок на използване на магнитната постелка е 8-12 месеца за да се постигне пълния терапевтичен ефект. От гледна точка на много доброто профилактично действие, постелката може да се използва до края на живота. Магнитното поле, което създават нашите продукти е много близко до земното магнитно поле и при използването им няма опасност от предозиране или странични ефекти.