МНЕНИЯ И ОТЗИВИ

17.05.2015 By admin 0
Независими мнения, отзиви и коментари в различни форуми и сайтове.
 

puls.bg Магнитни гривни – бижу демоде или реален лек?

Румина Цикова 09.12.2019 16:46

Много е важно да си купиш оригинална, тествана магнитна гривна с контролирани параметри на магнитното поле. Преди да си купя гривна Меркатор се полъгах по евтините китайски от някакъв сайт magnitni-grivni.сom. За по-малко от два месеца китайската гривна се разпадна, олющи се, не усетих никакъв ефект. Е, изгърмях с 65 лева, но това ми е за урок. След това си купих германска гривна Меркатор за 79 лв и не е мръднала. Много съм доволна от действието и качеството. Не се полъгвайте за 20 лв разлика!

 
 

data.bg Магнитни гривни. Кои са най-добрите?

marinevakПубликувано: 02.04.12 – 09:46

Имам оригинална магнитна гривна Меркатор близо 3 години. През първите три месеца не усетих някаква промяна и бях разочарован. През четвъртия и петия месеци кръвното ми постепенно се промени от 170/110 на 130/90. Разредих първоначално лекарствата, а по-късно ги спрях за половин година. Сега вземам отвреме навреме хапчета, но състоянието ми е много по-добро. Събирам пари и за оригиналната магнитна постелка Меркатор. Моя близка спи върху нея и е шокирана от положителното действие. Мой братовчед се заблудил и си поръчал гривна уж като моята от интернет от някакъв сайт за красота и здраве bhb-bg.com, но се оказало, че това е фалшив сайт и гривната, която получи изобщо не прилича на тази от картинката и няма нищо общо с моята. Явно има и ментета и недобросъвестни търговци, но не бива да се отрича новото.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

 

framar.bg МАГНИТНИ ГРИВНИ клинично тествани със сертификат.

Re: МАГНИТНИ ГРИВНИ клинично тествани със сертификат.

Непрочетено мнениеот vanana » 06 Юни 2015, 14:00

Аз също имам магнитна гривна Меркатор. Преди да я купя ползвах 2-3 месеца титанова магнитна гривна, но нямах никаква полза от нея и още на втория месец започна да се разпада и да се отлепят магнитчетата. С гривната Меркатор е съвсем различно, чувствам се чудесно. Верно, по-скъпа е, но не съжелявам за парите. Често по-скъпото излиза евтино.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

– ПЪРВА СТРАНИЦА

– ВТОРА СТРАНИЦА

– ТРЕТА СТРАНИЦА

 

МАГНИТНИ ГРИВНИ МЕРКАТОР.

Re: МАГНИТНИ ГРИВНИ клинично тествани със сертификат.Мнение

от gogo1975 » 28 Дек 2017, 20:39

От Меркатор имам гривна, постелка и колан. Продуктите са изключителни, с много силно лечебно действие, но е необходимо първоначално определено време за да се усети това действие. Например, аз трябваше да нося гривната около 3-4 месеца, за да се стабилизира кръвното ми. Сега много рядко пия лекарства за кръвно. Имам значително подобрение с паметта, съня ми се нормализира, дори свалих излишни килограми.

Мнениеот valenti.4 » 24 Мар 2019, 20:41

Закупих си магнитни обеци за отслабване от сайта на Меркатор . За два месеца свалих 7 кг. Без диети. Благодаря! https://mercator-g.com/index.php?categoryID=76

Мнениеот vladimir.iv » 24 Мар 2019, 20:52

Магнитните гривни Меркатор са с 15-20 лв по-скъпи от китайските, но разликата в действието и изработката е огромна. Бях си купил гривна от китайските за 62 лв от сайта magnitni-grivni.сom преди 2 години. Кожата ми се обрина , сърцето ми започна да прескача, след 2 месеца гривната потъмня и се разпадна. Пълен боклук! Изхвърлих я и си купих от Меркатор за 79 лв, която не само добре работи, но е и страхотно бижу. Кръвното ми сега е в границите, чувствам се бодър и енергичен. Човек не бива да се полъгва по ниската цена, особено, ако става дума за китайски боклуци.

Мнениеот milena.sla » 24 Мар 2019, 21:01

Аз съм с гривна Меркатор от 7-8 години. Доволна съм, а и гривната не е мръднала. Купих я за 79 лв. Мои близки скоро си купили „на далавера“ евтини китайски гривни от някакъв сайт – Магазин RENY. Едната – на външен вид (по снимки в сайта) като моята и приятелката ми се похвали, че я купила много евтино – за 58 лв. Когато я получи и ги сравнихме, нейната беше като дялана, след няколко дена се олющи и магнитите изпадаха. Така и не можа да провери действието, в което аз много се съмнявам. Хората са казали, че скъпото винаги излиза евтино и обратното.
 
 
 

bggp.net 15 години МАГНИТОТЕРАПИЯ в България с МЕРКАТОР.

jelyazoto

 

Регистриран на: 07 Ное 2008
Мнения: 1
Местожителство: София

Пуснато на: Пет Ное 07, 2008 4:03 pm   Заглавие: Re: 15 години МАГНИТОТЕРАПИЯ в България с МЕРКАТОР  

Ползвам от 3 г. магнитната постелка (одеало) на фирма Меркатор. Имам близки, които са си купили подобно одеало от друга фирма, но са разбрали, че е „менте“. 
Искам да кажа на тези, които се отнасят несериозно и си позволяват да плюят магнитните продукти на Меркатор, че е по-добре да ги ползват известно време и след това да изразяват някакво мнение. 
Аз спя редовно (всяка вечер) на постелката. Още първите няколко седмици започнах да усещам тялото си по-освободено (без схващания, болки и тежест) при ставане от сън. Сънят ми се оправи, стана по-спокоен и по-продължителен на 3-ия или 4-ия месец. Имам два смазани прешлена на гръбнака от катастрофа и ме спохождаха много силни болки. Сега съм без болки, без значение от времето. Болките в коленете и от шиповете също изчезнаха. Кръвното ми налягане се нормализира (беше високо), кръвната захар също влезе в нормалните граници. На 52 години започнах да спортувам и то активно – в клуб по карате. 
Скоро присъствах на презентация на фирмата и след това се замислих и установих, че не съм боледувал от грип цели 3 години, въпреки, че близките ми изкараха по няколко. 
Не съжалявам за голямата сума, която отделих за това магнитно одеало. 
От скоро ползвам и магнитна гривна за оросяване, която си взех на презентацията на промоционална цена 85 лв. 
Няма да съжалявате, ако си вземете от техните продукти ( на фирма Меркатор).

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

 

frognews.bg На екскурзия с „безплатен обяд“.

ВаУето 25/11/2008 – 16:24
Такива екскурзии има в много страни по света. Така се прави реклама на живо. Въпросът е, дали продуктите, които се предлагат, отговарят на изискванията и дали наистина са оригинални, защото има магнитни и магнитни „одеала“ и пособия. Аз лично ползвам такова одеало на фирма Меркатор от 8 години и реших много здравословни проблеми с него. Чух, че от известно време някакви фирмички предлагали магнитни ментета за германски, правени в Перник и Самоков. Но всеки избира за какво да даде парите си. Единствено фирма Меркатор в Бългрия предлага оригинални магнитни одеала, гривни, колани. Това го знам от личен опит и от много мои близки и познати. Имат сайт http://www. mercator-g. com

Вилиа 28/11/2008 – 11:05    Аз също ползвам на фирма Меркатор оригинална магнитна гривна от 5 години. Хипертоничка съм от 12 години. цели 8 години гълтах ежедневно хапчета, изпълнявах прилежно препоръките, мъчех се да правя спорт по 150 минути на седмица, но никаква полза. От 4 години не пия лекарства. Гривната е постоянно на ръката ми. ИСКАМ ДА ИЗКАЖА БЛАГОДАРНОСТ НА СПЕЦИАЛИСТИТЕ НА ФИРМА МЕРКАТОР. Сайта им е www. mercator-g. com, а телефона 0878601056. Авторът на горната статия явно пропуска много факти около битието на пенсионерите, а се е захванал да плюе нещо, от което хал хабер си няма. Може би не знае, че един хипертонок дава на месец около 50 лв. за лекарства, които са химични продукти и вредят на много органи и системи. И когато някой предлага нещо по-ново по оригинален начин, този ‘автор’ взел, че се ‘загрижил’ за пенсионерите как броели по 40 лв. за гривна. Гривната на фирма меркатор струва повече парички, но колкото и да е, е много по-малко от перспективата ежедневно да гълташ хапчета. Този ‘автор’ …

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

 

offroad-bulgaria.bg Тема: Магнитни гривни.

jelezov_s Младши участник

Аз съм хипертоник от 13 години. Цели 8 години гълтах хапчета, изпълнявах прилежно препоръките на лекарите, мъчех се да правя спорт поне 150 минути седмично и никаква полза. От 5 години нося магнитна гривна на фирма Меркатор, през първите 4-5 месеца нямах абсолютно никакво подобрение, направих скандал по телефона, но служителя спокойно ме помоли да нося гривната поне още 2-3 месеца. Въпреки, че се чувствах изигран, послушах го. След 7-8 месеца започнах да се чувствам значително по-добре, постепенно нямалих лекарствата и от около 4 години забравих за тях. Подобри се съня ми, дори проблемите с простата изчезнаха. Гривната на Меркатор е постоянно на ръката ми. Мои познати са си купили титанови магнитни гривни от друга фирма, носили ги повече от година, но нямали никаква полза, да не говорим за това, че сегментите започнали да се разпадат. Чух, че имало и някакви други сайтове, които предлагали фалшификати на някои от моделите на оригиналните гривни на Меркатор. Казвам го, за да предпазя хората, които са решили да си помогнат с магнитна гривна. Надявам се да съм бил полезен и да ме извините, ако съм допуснал грешки в правописа! … Мисля, че не бива просто ей така да се отрича новото.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

 

puls.bg МАГНИТНА БИЖУТЕРИЯ. МАГНИТНИ ГРИВНИ, КОЛИЕТА …

ФОРУМ Пулс БГ “ МАГНИТНА БИЖУТЕРИЯ. МАГНИТНИ ГРИВНИ…“

Re: МАГНИТНА БИЖУТЕРИЯ. МАГНИТНИ ГРИВНИ, КОЛИЕТА, ПЕРЛИ, ОБЕЦИ.

от pepo59 » 01 Фев 2011 11:23

Аз съм лекар физиотерапевт и съм запознат с магнитотерапията и изискванията на СЗО. Всички в моето семейство носим магнитни гривни Меркатор. Имам познати лекари в НЦООЗ, които са споделяли, че единствено оригиналните магнитни гривни Меркатор са минали изпитания в центъра и са придружени със сертификат на МЗ. И това въпреки патента на Германското патентно ведомство и други удостоверения от Германия. Магнитните пособия Меркатор отговарят на всички изисквания на СЗО, разпространяват се в България от 1993 г. Не искам тук да правя реклама, но споделям мнението на предишните потребители. Не си правете експерименти със здравето с измислени „мощни магнитни“, йонни, германиеви, титаниеви, инфрачервени и др. гривни, които не са тествани или изпитани и които по-скоро ще увредят, отколкото ще помогнат.
 

obqvi.mobi . . . Смъкнах холестерола, хапчета за кръвно много рядко пия . . .

Re: МАГНИТНА БИЖУТЕРИЯ. МАГНИТНИ ГРИВНИ, КОЛИЕТА, ПЕРЛИ, ОБЕЦИ. 

от mishellapril » 22 Ное 2010 11: 28 

Ползвам магнитната гривна от Меркатор от близо 2 години. Изключително съм доволна от нейното действие. Преди да нося гривната страдах от много силно главоболие, сега съм по-концентрирана, по-работоспособна, изчезнаха болките в горните шийни прешлени и схващанията сутрин, и най-хубавото – отървах се от досадното главоболие! Освен положителното влияние, гривната има изящен дизайн, може да се съчетава с други бижута и е един страхотен подарък за всякакъв повод. Доверете се на Меркатор, ще получите качество с позитивно въздейсвтие на добри цени.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

 

napazar.eu . . . С магнитната гривна Меркатор . . . оправих кръвното.

Re: МАГНИТНА БИЖУТЕРИЯ. МАГНИТНИ ГРИВНИ, КОЛИЕТА, ПЕРЛИ, ОБЕЦИ. 
от lily10 » 15 Сеп 2010 17: 47 

Магнитната гривна „Меркатор“ е страхотна! Майка ми има такава и е много доволна.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

 

napazar.eu От 5 години нося магнитна гривна на фирма Меркатор и от 4 години забравих за лекарствата.

Re: МАГНИТНА БИЖУТЕРИЯ. МАГНИТНИ ГРИВНИ, КОЛИЕТА, ПЕРЛИ, ОБЕЦИ. 
от stefi_ko » 14 Юли 2009 11: 51 

Аз имам магнитна гривна, наколенки и магнитен колан на Меркатор от близо 2 години. Колана ползвах за коксартроза около 6 месеца. Сега нямам болки и съм го сложила под калъфката на възглавницата, така, че да спя върху него. Съня ми се възстановаи, спряха болките в тилната област. Гривната е постоянно на ръката ми, отшумяха бодежите в сърдечната област, спря виенето на свят. Чувствам се добре. Радвам се, че Меркатор вече имат свой сайт в интернет.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

 
napazar.eu . . . С магнитната гривна Меркатор смъкнах кръвното.
 
Tonko Spasov Четвъртък, 28 Мart 2019 20:21 | Montana

Mnogo sam dovolen ot grivnata. Namalih hapchetata napolovina. Predi si bqh kupil kitayska za 60 lv ot buy-cosmetics, no ne usetih nikakvo deystvie, a beshe i mnogo losho kachestyvo. Nikoga poveche kitayski bokluci. Blagodarya!

dobi971 Вторник, 19 Mart 2019 19:38 | Sofia

Вашата гривна много ми хареса, истинско скъпо бижу, спасих се от главоболието и аномалиите с кръвното. Искам да кажа на всички, които четат тези мнения, че някаква пловдивска фирма продава китайски гривни без сертификати, с лошо качество и вредно действие. Много мои познати се опариха, дадоха по 50-60 лв за китайски гривни от тази фирма, която има няколко сайта с едни и същи модели – magnitni grivni-com, buy-cosmetics.net, za-teb.net, magazin4o.com. Лъжат хората с боклуци. Има още един сайт с китайски гривни – reny-shop.com. Хора, не се подвеждайте за 10-20 лв! Ще съжалявате! Все пак това са продукти за здравето ни.

Лили Чернева Сряда, 6 Февруари 2019 09:43 | Пловдив

Благодаря за гривната! На живо е много по-красива, отколкото на снимките. Чувствам се много добре – отпочинала и бодра. Ще си поръчам и магнитна постелка от вашия сайт.

 

Puls.bg

Наско Тафрев 23.01.2020 13:32

 

много сам доволен от гривната и обслужването много коректна фирма Меркатор
 
Мила Милева 23.01.2020 13:37

 

Почти всички останали сайтове, освен Меркатор, продават китайски гривни ментета. Те са на един и същ собственик – МБраслетс, Бай-козметикс, За-теб, Магазинчо, Магазин РЕНИ. Не им вярвайте! Освен, че ви лъжат с имитации, които купуват за 7-8 лв, а продават за 60 лв, тези хитреци са пуснали няколко сайта за да ви заблуждават и да обсебят тематично пространство.

Прочети повече …

 

Eфикасно ли е лечението с магнити?

Магнитното поле влияе на структурата на водата, а 80 процента от човешкия организъм е вода. Терапията може да съпътства основното лечение, а може да се прави и в домашни условия

Лечението с магнити е естествен метод, който е безопасен и лесен. Ефикасността му е доказана в повече от 85% от случаите. Те могат да се комбинират с традиционните терапии. Чрез тях се избягва злоупотребата с лекарства и вредни химични продукти.Известно е, че в магнитното поле всички химични реакции в организма ни протичат по-бързо, а жизнените процеси рязко се активират. Магнитът влияе на позиционната структура на водата, а в човешкото тяло 80% е вода.

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА МЕРКАТОР!

ВСИЧКИ ПРОДУКТИ НА МЕРКАТОР СА ТЕСТВАНИ И ГАРАНТИРАНИ С ВИСОКО КАЧЕСТВО ОТ ГЕРМАНИЯ!

 

Магнитни гривни „Mercator“

Rufi Tsikova Пиша отново, защото съм силно възмутена. Преди да си купя гривна Меркатор се полъгах по евтините китайски от някакъв сайт magnitni-grivni.сom. За по-малко от два месеца китайската гривна се разпадна, олющи се, не усетих никакъв ефект. Е, изгърмях с 65 лева, но това ми е за урок. Вашата гривна купих за 79 лв и не е мръднала, много съм доволна. Благодаря!

Rufi Tsikova Оказа се, че още три сайта, които продават китайски гривни ментета са на същия собственик – buy-cosmetics.nеt, za-teb.nеt, magazin4o.сom. НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ! Освен, че ви лъжат с имитации, които купуват за 7-8 лв, а продават за 60 лв, тези хитреци са пуснали няколко сайта за да ви заблуждават и да обсебят тематично пространство. Измамници!

Vladimir Ivanov Rufi Tsikova, абсолютно вярно! Сестра ми се опитала да напише отзив за лошото качество и за безполезността на гривната, която получила, а те на нейното име написали отзив с хвалебствия. Всичките им отзиви са измислени иняма как да е друго, след като продават боклуци. Общо са 4 сайта на един собственик. Пълен измамник!

ВЧ Много хора се оплакват от китайските ментета и вече е сезирана КЗП. Имам гривна Меркатор и се справих с кръвното и захарта. Доволен съм и благодаря!