Начини на плащане и доставка

ЦЕНА. Всички цени на продукти и услуги в Електронен магазин Mercator-G.com (Меркатор) са крайни продажни цени, валидни само в рамките на деня, в който е заявена поръчката. Всички цени са в лева с включен ДДС.

ДОСТАВКАТА Е ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА. Разходите за застраховка на продуктите и съставянето на товарителница се поемат напълно от Меркатор Г ЕООД.

Lev1СРОК НА ДОСТАВКАТА. При сега действащите условия за разнос на куриерска служба Еконт, за населените места с офис на Еконт (http://www.econt.com/offices/), доставката се извършва на следващия работен ден от 9:00 до 13:00 ч. при условие, че поръчката в нашия сайт е направена до 13:00 ч, а ако поръчката е направена след 13:00 ч, доставката се извършва на по-следващия работен ден в същото време. Ако направите поръчка в петък до 13:00 ч, доставката ще се извърши по ваше желание или в събота (допълнително заплащате 2,40 лв такса приоритет) или в понеделник от 9:00 до 13:00 ч, а ако поръчката е след 13:00 ч в петък до 13:00 ч в понеделник,  доставката ще се извърши във вторник. За населени места без офис на Еконт (http://www.econt.com/offices/), доставката се извършва в рамките на три дни, но ще получите информация точно в кой ден да очаквате куриера.

При профилактика, празници, дефицит на някои артикули, кампании и други извънредни ситуации ще ви уведомяваме в нашия сайт за промените в сроковете за доставка.

Наложен платеж. Плащането на поръчката се извършва в момента на получаването на пратката в брой. За вашата сигурност, спокойствие и доверие към нас, имате право да прегледате до 15 минути стоката, преди да я заплатите на куриера!  Допълнително заплащате таксата на доставката по тарифата на Еконт http://www.econt.com/tariff-parcel/. Можете точно да изчислите цената на куриерската услуга при различни, задавани от вас параметри в сайта на Еконт – позиция Изчисли цена.

ВНИМАНИЕ! Във Връзка с Прилагане на Наредба № Н-18 на МФ за регистриране и отчитане на продажбите в търговските обекти чрез фискални устройства, на основание чл.3 ал.1, документът, който получавате от куриерска фирма ЕКОНТ при получаването на стоките, замества касовия бон.

Плащане през ePay.bg. Ако сте регистрирани в ePay (при условие, че не сте – регистрирайте се оттук) можете директно да платите по микросметка на Клиентски номер. Когато правите поръчка, в поле „Бележки към поръчката“ запишете „Желая да платя чрез ePay.bg“, за да Ви изпратим точните данни. След като плащането бъде потвърдено, ние ще Ви изпратим продукта по куриер, на който ще платите само таксата за доставка. В този случай, при попълване на бланката за поръчка в нашия сайт, трябва да напишете Вашия клиентски номер (КИН) в ePay за да можем да идентифицираме плащането.

Плащане с банков превод. Можете да платите с банков превод по сметка. Когато правите поръчка, в поле „Бележки към поръчката“ запишете „Желая да платя с банков превод“, за да Ви изпратим точните данни. След като превода бъде потвърден, ние ще Ви изпратим продукта по куриер, на който ще платите само таксата за доставка. В този случай, при попълване на бланката за поръчка в нашия сайт, трябва да напишете Вашата банкова сметка (IBAN и BIC) за да можем да идентифицираме плащането.

Плащане през PayPal.com. Ако сте регистрирани в PayPal (при условие, че не сте – регистрирайте се оттук) можете директно да платите на имейл адрес по сметка. Когато правите поръчка, в поле „Бележки към поръчката“ запишете „Желая да платя чрез PayPal.com“, за да Ви изпратим точните данни.  След като плащането бъде потвърдено, ние ще Ви изпратим продукта по куриер, на който ще платите само таксата за доставка. В този случай, при попълване на бланката за поръчка в нашия сайт, трябва да напишете Вашия регистриран в PayPal имейл за да можем да идентифицираме плащането.

Условия за ползване

Отказ от закупена стока 

Политика за защита на личните данни

Гарантирани най-ниски цени