ОТСЛАБВАНЕ без диета с магнитна вода

Qualität aus Deutschland.

  • КАЖЕТЕ „НЕ“ НА ГЛАДУВАНЕТО И МЪЧИТЕЛНИТЕ ДИЕТИ! 
  • СПЕСТЕТЕ ПАРИ!
  • ПРИБАВЕТЕ ГОДИНИ КЪМ ЖИВОТА И ЖИВОТ КЪМ ГОДИНИТЕ!

rds048054Намагнитената вода има учудващата способност да пречиства и самата тя е с висока степен на екологична чистота. Диуретична, лека, усвояема, минерализирана, тя няма недостатъка да формира вредни за организма макрокристали. Нещо повече, магнитната вода способства за разграждане и изхвърляне на токсините, алкализира организма и подобрява работата на стомашно-чревния тракт.

При затлъстяване,за да се освободите от наднорменото тегло трябва да пиете по 2-3 литра намагнитена вода дневно. Приемането на магнитна вода може да се комбинира и с други методи за лечение и схеми за отслабване.

Kak-pravilno-hranit-vodu3С „чудотворна“ вода можете лесно да се сдобиете, използвайки оригиналните магнитни гривни и колиета Меркатор.

1. Напълнете по-голяма пластмасова или стъклена бутилка с вода и затворете капачката.

2. Свалете гривната от ръката и я закопчaйте.

3. Нанижете я върху пълната бутилка и я оставете за около час.

ЛЕСНО И ПРОСТО. Вече имате намагнитена вода с екологична чистота. Пийте редовно от нея за здраве и дълголетие!

Девет допълнителни съвета:

1. ХРАНЕНИЯТА ежедневно трябва ДА СЕ ПЛАНИРАТ!

2. От сутрин към вечер БАВНИТЕ  ВЪГЛЕХИДРАТИ (тестени и зърнени храни, картофи, ориз) трябва ДА НАМАЛЯВАТ!

3. ДА СЕ ПИЕ от 1,5 литра (за жени) до 2-3 литра (за мъже) НАМАГНИТЕНА ВОДА на ден! Водата се пие не по-малко от 30 минути преди хранене и час и половина след това!

4. ДА ИМА най-малко два приема (порции) на СУРОВИ ПЛОДОВЕ И два приема на ЗЕЛЕНЧУЦИ дневно! Плодовете се ядaт само на гладно и след приемане на вода!

5. ДА СЕ ИЗБЯГВАТ ЗАХАРНИТЕ ИЗДЕЛИЯ и десерти!

6. За изхвърляне на токсините ДА ИМА ЕЖЕДНЕВЕН ДВИГАТЕЛЕН РЕЖИМ сутрин след ставане, вечер преди вечеря и два-три пъти в седмицата в специализирана спортна зала!

7. Да се осъществяват МИНИМУМ ЧЕТИРИ ХРАНЕНИЯ на ден!

8. През ден, най-много през два, в менюто ДА ИМА РИБА!

9. Избягвайте приема на повече от ЕДИН ВИД ПРОТЕИНОВА (БЕЛТЪЧНА) ХРАНА на едно хранене! Храните, източник на белтъчини са: пълноценни (съдържащи всички незаменими аминокиселини) –  месо, риба, яйца, мляко и млечни продукти, соя и непълноценни (една или няколко аминокиселини липсват) –  боб, леща, ядки и семена, житни култури.

Ако с ежедневното приемане на магнитна вода добавите и един плодов ден през седмицата, ефекта ще бъде поразителен. За една година можете да се освободите от 30 до 50 излишни килограма. И то по един изключително здравословен начин.По време на плодовия ден можете да приемате колкото и каквито си искате плодове от сутрин до вечер.

ОТСЛАБВАНЕТО НАИСТИНА Е ЛЕСНО, СТИГА ДА ЗНАЕШ КАК!