Намагнитена (магнитна) вода

Намагнитена (магнитна) вода.

dush-kabina-pesti-voda-za-prane-96177С „чудотворна“ вода можете лесно да се сдобиете, използвайки оригиналните магнитни гривни МЕРКАТОР. Достатъчно е да нанижете гривната върху бутилка с вода и за около час водата се йонизира, намагнитва се. Редовното приемане на магнитна вода заедно с другите методи на лечение има значително по-бърз и силен ефект върху организма.

ПОКАЗАНИЯ, НАЧИН НА УПОТРЕБА И ДОЗИРАНЕ.
126Намагнитената вода, използвана в терапията, може да действува и сама. Но съчетана с други видове лечения, тя има синергичен ефект. Тъй като е естествен метод на лечение, тя може да бъде комбинирана с всички други начини на лечение, наречени „щадящи“. Намагнитената вода има много качества. Диуретична, лека, усвояема, минерализирана, тя няма недостатъка да формира макрокристали, вредни за организма. Тя има учудващата способност да пречиства и самата тя е с висока степен на екологична чистота.

Показания.
Действие върху черния дроб:
констатира се бързо намаляване на обема на черния дроб. Жлъчната област става безболезнена и могат да се открият малки жлъчни камъни в изпражненията. За два или три месеца те изчезват напълно.

Действие върху бъбреците: увеличава се количеството на отделяната урина, както и на органичните и минералните отпадъци. Камъните в бъбреците се разтварят относително бързо в зависимост от тяхната големина. Когато отделянето на камъни от жлъчката или бъбреците предизвиква болки, от полза ще бъде да се приложи хомеопатия или акупунктура, за да се възстанови балансът на енергията и за да се подпомогне движението им.

Действие върху обмяната (урея, холестерол, захар): нивото на холестерола и уреята често се връща към нормалното.

Действие върху кожата: настъпва подобряване на състоянието при редица кожни заболявания и се забавя стареенето на кожата.

Действие върху храносмилателната система: констатира се стимулиране на перисталтиката на червата, което е във връзка с действието на намагнитената вода върху жлъчката. При храносмилателните смущения (гадене, повръщане, подуване на корема, образуване на газове, запек и други) тя има забележителни резултати.

Действие върху неврохормоналната регулация: подобрява се тонусът на симпатикусовия дял на вегетативната нервна система. Констатира се също регулиране или прогресивно и трайно спадане на повишеното кръвно налягане, както и ефект при нарушения в хормоналната система.

Действие върху телесните течности (кръв и лимфа): намагнитената вода помага за ликвидиране на затлъстяването. Действието се наблюдава обикновено в продължение на два или три месеца. Диуретичното действие на намагнитената вода е главната причина за изчезването на отоците.

Намалява косопада.

Под действието на намагнитената вода настъпва общо пречистване на организма. Той става по-устойчив на заразни заболявания и по-податлив на другите щадящи терапевтични методи.

Дозиране.
Дозирането на намагнитената вода не е сложно. Приемането на 2-3 литра намагнитена вода дневно разгражда камъните в жлъчния мехур и бъбреците за 3-10 седмици.

При задържането на урината трябва да се дават 50-100 мл намагнитена вода на всеки половин час.

При затлъстяване към индивидуалното лечение се прибавя пиенето на 2-3 литра намагнитена вода дневно. С магнитна вода можете да отслабнете без диети и то напълно здравословно.

Намагнитената вода, съчетана с прилагането на магнитни пособия, позволява ефикасното лечение на всички психосоматични смущения.

Един билков чай с намагнитена вода или чаша намагнитено прясно мляко може да бъде много по-ефикасно при безсъние, отколкото едно силно сънотворно лекарство. Билковият чай с намагнитена вода трябва да се приготвя в емайлиран съд.