Продукти
ОРИГИНАЛНИ МАГНИТНИ ГРИВНИ И КОЛИЕТА. КАТАЛОГ. Качество от Германия. Промоции до 30-и януари!
ЕВТИНИ МАГНИТНИ ГРИВНИ ОТ ХЕМАТИТ. ПРОМОЦИИ до 30-и януари!
НОВО! Магнитни гривни за глезен "Елит". Отстъпки до 30-и януари.
ОРИГИНАЛЕН МАГНИТЕН КОЛАН "Меркатор". Качество от Германия. Атрактивна промоция до 30-и януари!
ОРИГИНАЛНИ МАГНИТНИ НАКОЛЕНКИ "Меркатор". Качество от Германия. БЕЗКОМПРОМИСНО ДЕЙСТВИЕ НА ССМ МАГНИТНО ПОЛЕ! Промоция до 30-и януари.
ОРИГИНАЛНИ МАГНИТНИ ПОСТЕЛКИ "Меркатор" (ЕДИНИЧНИ И СЕМЕЙНИ). Качество от Германия. Атрактивни намаления до 30-и януари!
ОТСЛАБВАНЕ без диета с магнитна вода.
АРОМАТЕРАПИЯ. Здравословни ортопедични възглавници.
БИЛКОЛЕЧЕНИЕ. Етерично билково масло Kräuteröl 43.
МАГНИТНИ ГРИВНИ ЗА ВИСОКО КРЪВНО.
АРТТЕРАПИЯ. Мандали.
Как да смъкнем високото кръвно без лекарства! Един отговор, който никой не ти казва.
КОИ ЗАБОЛЯВАНИЯ СЕ ПОВЛИЯВАТ С МАГНИТОТЕРАПИЯ.
КОНСУЛТАЦИИ ПО МАГНИТОТЕРАПИЯ.
СЕРТИФИКАТИ, СТАНОВИЩА, ПАТЕНТИ.
Промоции
МАГНИТНИ ГРИВНИ с БОНУСИ ЗА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ до 30-и януари.
КОМБИНИРАНИ ПРОМОЦИИ до 30-и януари! ЗА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ!
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ НА ДЕНЯ за лоялни клиенти. ГРАБНИ САМО ДНЕС!
ГАРАНТИРАНИ НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ!
НОВИНИТЕ ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ.
НЕЗАВИСИМИ МНЕНИЯ И КОМЕНТАРИ В РАЗЛИЧНИ ФОРУМИ И САЙТОВЕ.
БОРСА МЕРКАТОР. Търговия на едро с магнитни гривни и пособия.
Неработни дни поради планирана профилактика и семинари през 2018 година.


 

Вдясно горе от всеки наличен продукт в нашия сайт има картинка на потребителска количка с надпис "купи".                                               

За да поръчате избрания продукт, кликнете с левия бутон на мишката върху тази картинка и Вашият артикул се запаметява в главната Потребителска кошница.

Ако искате да поръчате още продукти, кликнете върху "Върни се към пазаруване" и повторете процедурата с всеки следващ избран артикул. Всички избрани продукти се запаметяват в Потребителската кошница и автоматично се пресмята общата сума. Ако погрешно сте добавили продукт, можете да го премахнете в съответния ред като кликнете върху указания знак (позиция 1 или 2). Ако желаете да премахнете всички добавени артикули, натиснете "Изчисти"!

След като се уверите, че сте избрали желаните от вас продукти, кликнете върху прозорчето "Продължи" и попълнете прилежно формуляра по-долу на кирилица. Поле "Най-близък офис на Еконт за получаване" попълнете само в случай, че желаете да получите вашата пратка в офис на Еконт. Можете да изберете най-близък офис на Еконт като въведете населено място и адрес в Офис локатор. Ако сте поръчали магнитна гривна, избрания размер запишете в поле "Продукти".

Накрая кликнете върху "Направете поръчка", след като се запознаете с Условията за ползване и Начините на плащане и доставка.

Ако сте кликнали върху  "Продължи" и все пак решите да направите корекция на избраните продукти, можете да се върнете стъпка назад (горната картинка) като натиснете Потребителска кошница долу.  

Най-накрая, след като направите поръчката и тя е приета без забележки, ще видите следния надпис:

На посочения от вас имейл адрес ще получите автоматичен отговор потвърждение с данните, които сте попълнили. МОЛЯ, ПРОВЕРЕТЕ ВАШИТЕ ДАННИ И АКО ОТКРИЕТЕ ГРЕШКА В ТЕЛЕФОННИЯ НОМЕР, ПОЗВЪНЕТЕ НА ТЕЛ. 0878601056 ЗА ДА БЪДЕ КОРИГИРАН ИЛИ ИЗПРАТЕТЕ ВЕРНИЯ ТЕЛЕФОНЕН НОМЕР НА АДРЕС mercator1@abv.bg!  Ако не получите съобщение, това означава, че сте написали грешен имейл адрес. МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ВЕРНИЯ ИМЕЙЛ АДРЕС!

 


 

За вашата сигурност, спокойствие и доверие към нас, имате право да прегледате до 15 минути стоката, преди да я заплатите на куриера!

Обмислете преди да поръчате! Веднъж, след като Вашата поръчка е придобила статус "ПРИЕТА" (потвърдена е с e-mail във Вашата електронна пощенска кутия), Вие не можете да я променяте. Можете да я променяте само докато тя е в статус "ИЗЧАКВАЩА" (неприета и непотвърдена).  

 

 

Приемането на Условията за ползване е равнозначно на сключване на договор с Меркатор Г ЕООД в пълно съoтветствие със Закона за задълженията и договорите.