Продукти
ОРИГИНАЛНИ МАГНИТНИ ГРИВНИ И КОЛИЕТА. КАТАЛОГ. Качество от Германия. Промоции до 26-и март!
ОРИГИНАЛНИ ССМ МАГНИТНИ ОБЕЦИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ. БЕЗ ДИЕТИ И ФИТНЕС! Промоция до 26-и март.
Магнитни гривни за глезен "Елит". Отстъпки до 26-и март.
ОРИГИНАЛНИ МАГНИТНИ НАКОЛЕНКИ "Меркатор". Качество от Германия. БЕЗКОМПРОМИСНО ДЕЙСТВИЕ НА ССМ МАГНИТНО ПОЛЕ! Промоция до 26-и март.
ОРИГИНАЛНИ МАГНИТНИ ПОСТЕЛКИ "Меркатор" (ЕДИНИЧНИ И СЕМЕЙНИ). Качество от Германия. Атрактивни намаления до 26-и март!
ЕВТИНИ МАГНИТНИ ГРИВНИ ОТ ХЕМАТИТ. ПРОМОЦИИ до 26-и март!
ОРИГИНАЛЕН МАГНИТЕН КОЛАН "Меркатор". Качество от Германия.
ОТСЛАБВАНЕ без диета с магнитна вода.
АРОМАТЕРАПИЯ. Здравословни ортопедични възглавници.
БИЛКОЛЕЧЕНИЕ. Етерично билково масло Kräuteröl 43.
АРТТЕРАПИЯ. Мандали.
КОНСУЛТАЦИИ ПО МАГНИТОТЕРАПИЯ.
ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ.
Промоции
МАГНИТНИ ГРИВНИ с БОНУСИ ЗА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ до 26-и март.
ВАЛИДНОСТ НА ПРОМОЦИИТЕ до 26-и март.

Потребителска кошница
Продължи

АРОМАТЕРАПИЯ. Здравословни ортопедични възглавници.

Qualität aus Deutschland.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

За вашата сигурност, спокойствие и доверие към нас, имате право да прегледате до 15 минути стоката, преди да я заплатите на куриера!

Открили сте някъде наш продукт на по-ниска цена? ОК, използвайте новата услуга ГАРАНТИРАНИ НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ!

Важно! В защита на Вашите интереси! Ако видите подобен на наш продукт в друг сайт на по-ниска цена, не гарантираме за неговата оригиналност! Моля, сигнализирайте ни!

По време на сън се извършват най-важните възстановителни процеси в човешкия организъм. Не случайно човек прекарва в сън около една трета от живота си.

Краткосрочните последици от нездрав и неспокоен сън бързо се проявяват в ежедневния живот: намалена ефективност, намалени умствени способности, сънливост, летаргия, затруднена концентрация, загуба на апетит, забавено храносмилане, отслабена физическа сила, липса на енергия и стимул и пр. Изследванията са доказали, че мозъкът ни използва времето докато спим за обработка и съхраняване на информацията - това означава, че хората които спят добре след умствена дейност, запомнят повече информация от хората, които нямат достатъчно качествен сън.

Дългосрочните последствия от липсата на сън са по-слабо забележими, но представляват заплаха за нашето здраве. Отслабената имунна система води до намалена устойчивост срещу болести и инфекции (специалистите свързват наднорменото тегло и наличието на високо кръвно налягане с липсата на сън); намалените умствени способности и емоционална нестабилност могат да разрушат отношенията и засегнат ефективността ви в работата (липсата на сън се свързва с хроничната депресия).

Здравословните възглавници с пълнеж от  силиконов пух и аромат на лавандула или роза, както и с Алое Вера са гаранция за дълбок физиологичен сън и релаксация на най-важните органи и системи. Поддържат правилната форма и осигуряват оптимална ергономична позиция на главата, шията и раменете по време на сън. Така получавате пълноценна почивка, без схващания и умора от недоспиване. На сутринта е достатъчно възглавницата да се разтърси, за да заеме първоначалната си форма, годна за използване. Може да се пере при температура 90 градуса С, при което се унищожават всички микроорганизми.

  

Здравословните ортопедични възглавници са подходяща за хора, страдащи от алергии, безсъние, нервни разстройства, главоболие. Поставената капсула с аромат на лавандула или роза действа успокояващо, тонизиращо и профилактично на дихателните пътища и нервната система, прогонва инсектицидите. Възглавницата с Алое Вера предава изключително усещане за нежност и спокойствие, укрепва имунната система и подобрява функцията на централната нервна система.


Здравословна ортопедична възглавница "ВЕРСАЧЕ-БИО РЕЛАКС". повече информация...
Здравословна ортопедична възглавница "ВЕРСАЧЕ-БИО РЕЛАКС".
 

Как да поръчам?

Здравословната възглавница "ВЕРСАЧЕ-БИО РЕЛАКС" е с пълнеж от  силиконов пух. Ушита е от натурални продукти и ековата като дава възможност на кожата на главата да диша с по-малко изпотяване. Осигурява удобен и спокоен сън. Размери 40смХ70см. За по-голяма височина можете да подложите друга възглавница.

 

 


Ароматерапевтична ортопедична възглавница "БИО РЕЛАКС + АРОМАТЕРАПИЯ". повече информация...
Ароматерапевтична ортопедична възглавница "БИО РЕЛАКС + АРОМАТЕРАПИЯ".
 

Как да поръчам?

Здравословната възглавница "БИО РЕЛАКС+АРОМАТЕРАПИЯ" е с пълнеж от  силиконов пух и аромат на лавандула или роза. Ушита е от натурални продукти и ековата като дава възможност на кожата на главата да диша с по-малко изпотяване. Осигурява удобен и спокоен сън в среда от нежен аромат на цветя. Размери 50смХ70см. Цвят бял. За по-голяма височина можете да подложите друга възглавница.

Поръчката се изпълнява до една седмица!


Здравословна ортопедична възглавница "АЛОЕ ВЕРА". повече информация...
Здравословна ортопедична възглавница "АЛОЕ ВЕРА".
 

Как да поръчам?

Здравословната ортопедична възглавница "АЛОЕ ВЕРА" е с пълнеж от  силиконов пух и е обогатена с Алое Вера. Ушита е от натурални продукти и ековата като дава възможност на кожата на главата да диша с по-малко изпотяване. Осигурява удобен и лек сън, усещане за нежност и спокойствие. Размери 50смХ70см. Цвят бледозелен. За по-голяма височина можете да подложите друга възглавница.

Поръчката се изпълнява до една седмица!