Продукти
ОРИГИНАЛНИ МАГНИТНИ ГРИВНИ И КОЛИЕТА от Германия. КАТАЛОГ. Промоции до 3-и юли!
ЕВТИНИ МАГНИТНИ ГРИВНИ ОТ ХЕМАТИТ. ПРОМОЦИИ до 3-и юли!
НОВО! Магнитни гривни за глезен "Елит". Отстъпки до 3-и юли.
ОРИГИНАЛЕН МАГНИТЕН КОЛАН "Здраве" от Германия. Атрактивна ТВ промоция до 3-и юли!
ОРИГИНАЛНИ МАГНИТНИ НАКОЛЕНКИ "Здраве" от Германия. Промоция до 3-и юли.
ОРИГИНАЛНА МАГНИТНА ПОСТЕЛКА и СЕДАЛКА (ВЪЗГЛАВНИЦА) "ЗДРАВЕ" от Германия. Атрактивни намаления до 3-и юли!
ОТСЛАБВАНЕ без диета с магнитна вода.
АРОМАТЕРАПИЯ. Здравословни ортопедични възглавници.
БИЛКОЛЕЧЕНИЕ. Етерично билково масло Kräuteröl 43.
АРТТЕРАПИЯ. Мандали.
МАГНИТНИ ГРИВНИ ЗА ВИСОКО КРЪВНО.
СЕРТИФИКАТИ, СТАНОВИЩА, ПАТЕНТИ.
Как да смъкнем високото кръвно без лекарства! Един отговор, който никой не ти казва.
КОНСУЛТАЦИИ ПО МАГНИТОТЕРАПИЯ.
КОИ ЗАБОЛЯВАНИЯ СЕ ПОВЛИЯВАТ С МАГНИТОТЕРАПИЯ.
Промоции
МАГНИТНИ ГРИВНИ със СПЕЦИАЛНА ОТСТЪПКА ЗА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ до 3-и юли.
КОМБИНИРАНИ ПРОМОЦИИ до 3-и юли! ЗА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ!
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ НА ДЕНЯ за лоялни клиенти. ГРАБНИ САМО ДНЕС!
ГАРАНТИРАНИ НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ!
НОВИНИТЕ ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ.
ВАЖНО! ПРЕДСТОЯЩИ НЕРАБОТНИ ДНИ ПОРАДИ ПРОФИЛАКТИКА!
НЕЗАВИСИМИ МНЕНИЯ И КОМЕНТАРИ В РАЗЛИЧНИ ФОРУМИ И САЙТОВЕ.
ДО 50% ПРАЗНИЧНИ НАМАЛЕНИЯ ЗА ВСИЧКИ!

Shotokan EKG
Потребителска кошница
Продължи

ОРИГИНАЛНИ МАГНИТНИ ГРИВНИ И КОЛИЕТА от Германия. КАТАЛОГ. Промоции до 3-и юли!


I  Описание - оригинална медицинска магнитна бижутерия.

II Каталог на моделите 

  1. Гривни СТАНДАРТ с допълнителни елементи (original)

  2. Гривни ЕЛИТНИ (original)

   3. Гривни ЛУКСОЗНИ (original) 

   4. Колиета ЕЛИТНИ (original)

III СЕРТИФИКАТИ, СТАНОВИЩА, ДОКУМЕНТИ

IV НЕЗАВИСИМИ МНЕНИЯ И КОМЕНТАРИ В РАЗЛИЧНИ САЙТОВЕ

КОНСУЛТАЦИИ ПО МАГНИТОТЕРАПИЯ!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Как да поръчам?

 

22 ГОДИНИ МАГНИТОТЕРАПИЯ С МЕРКАТОР В БЪЛГАРИЯ!

В навечерието на двадесет и втория РОЖДЕН ДЕН на Меркатор, до 3-и юли 2015 ПРАЗНИЧНИ НАМАЛЕНИЯ до 50%!

ЗА ВСИЧКИ ОТ СЪРЦЕ! 

Поръчайте онлайн желания артикул и наш служител ще ви се обади по телефона за потвърждение.

Отстъпката е включена в крайната цена.

ПОБЪРЗАЙТЕ! ПРОМОЦИОНАЛНИТЕ КОЛИЧЕСТВА СА ОГРАНИЧЕНИ!

Да сме здрави и да празнуваме заедно!


Qualität aus Deutschland.

За разлика от мощните гривни от титан, волфрам, MAGNETIC POWER, балансиращи и други подобни, магнитните гривни и колиета Меркатор въздействат с ССМ магнитно поле, близко до земното, до природата, имат доказан терапевтичен ефект без странични явления и опасност от предозиране.

Важно! В защита на Вашите интереси! Ако видите подобен на наш продукт в друг сайт на по-ниска цена, не гарантираме за неговата оригиналност! Моля, сигнализирайте ни!

 

В нашия електронен магазин ползвате 20% отстъпка от куриерската услуга!

За вашата сигурност, спокойствие и доверие към нас, имате право да прегледате до 15 минути стоката, преди да я заплатите на куриера!

Все пак сте открили някъде наш продукт на по-ниска цена? ОК, използвайте новата услуга ГАРАНТИРАНИ НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ!


Само ССМ магнитното поле, създавано от гривните Меркатор, осигурява висока ефективност на действие чрез проникване на магнитния поток в организма на дълбочина от 30 до 40 мм.

Внимание! Промоцията на продуктите, обозначени с  е валидна до 03 юли 2015 г. или до изчерпване на рекламните количества.

Защо да се доверим напълно на магнитната бижутерия Меркатор? Магнитните гривни (затова се наричат магнитни, а не титанови, волфрамови, гривни от хром, мощни или балансиращи) са предназначени да създават магнитно поле с контролирани параметри, което да осигурява ефективна дълбочина на проникване в организма (над 30 мм) и оттам - ефикасно действие. Това се постига единствено с магнитно поле конфигурация ССМ (Concentric Circle Magnets).  Важно е, когато човек си купува  магнитна гривна, да знае, че тя е клинично тествана и по отношение на параметрите на създаваното от нея магнитно поле отговаря на изискванията на международните организации. Важно е тази гривна да има положителен ефект, да действа по предназначение и да няма странични явления. Това се постига със строг контрол на параметрите на магнитното поле - интензитет, насоченост, плътност, проникване, пространствено разпределение, а не с рекламно тройно/петорно действие или с "мощни" магнити със съмнителен произход.

Магнитната гривна действа със своето ССМ магнитно поле върху преминаващата кръв през ръката, върху хемоглобина (желязото) и подобрява кръвообращението и кръвооросяването да всяка клетка в организма. Кръвта се насища с повече кислород, става по-лека, по-лесно течлива и това разтоварва сърдечната помпа. Магнитното поле на оригиналната магнитна гривна Меркатор постепенно отмива холестероловите плаки по стените на съдовете, подобрява еластичността на кръвоносната система и регулира кръвното налягане.

Магнитните гривни и колиета Меркатор са клинично тествани в няколко европейски лаборатории, отговарят напълно на изискванията на СЗО и са признати за гражданско потребление с доказан терапевтичен ефект без странични явления и опасност от предозиране.

Апел: Човек трябва много внимателно да подбира това, което купува, особено когато се отнася за здравето. Помислете дали не сте загубили много повече, когато сте си купили имитация на магнитно бижу за 50 лв и сте "СПЕСТИЛИ" 10 или 30.

Основно правило във фармацевтиката: "КОЛКОТО ПО-ЕВТИНО Е ЕДНО ЛЕКАРСТВО, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ВРЕДНИ ВЪЗДЕЙСТВИЯ ИМА ВЪРХУ ОРГАНИЗМА."  

Оригиналната медицинска магнитна гривна е един изключително атрактивен артикул, който стана много популярен, съчетава в себе си качествата на здравословен продукт и в същото време е ефектно, красиво и скъпо бижу. Патентована е в Япония, а по-късно е тествана и усъвършенствана в лабораториите на Брауншвайгските изследователски институти в Германия.

 

 

Изработка: Изработена е от специална неръждаема медицинска  стомана 316 LN, използвана в хирургията, върху която на места е нанесено златно покритие. Върху вътрешната повърхност е положен екологичен пластичен филм, който изолира кожата на ръката от директно съприкосновение с метала. Предлага се в над 20 модела, така, че да задоволи и най-изискания вкус.

Действие, показания:      Действието на гривните се обосновава на вградените неодимови магнитни дискове със сложно разпределени полюси, които създават еквивалентно постоянно биомагнитно поле конфигурация ССМ (Concentric Circle Magnets) - концентрично-кръгов магнетизъм (единствената полюсна конфигурация, призната за гражданско потребление от СЗО с доказано действие без вредни ефекти). Единствено ССМ магнитното поле, създавано от гривните Меркатор е много близко по основните си параметри (интензитет, насоченост, плътност, проникване, пространствено разпределение) до естественото Земно магнитно поле, до природата.

Това магнитно поле действа върху хемоглобина (желязото) на непрекъснато преминаващата през ръката кръв. Обогатява кръвта с кислород, подобрява кръвообрaщението и кръвооросяването, цялостното действие на кръвоносната система и вече и от много наши клиенти знаем, че в един по-дълъг период, макар и в тесни граници регулира и кръвното налягане. Хипертония не се лекува. Един медикаментозно зависим хипертоник взема лекарства до края на живота си. Но с постоянното носене на гривната, посредством подобреното оросяване и отмиване на холестероловите (атеросклеротични) плаки по стените на съдовете, поне до хипертонична криза вероятността да стигне е малка. Възможно е да се намалят, дори да се спрат в определен период  лекарствата. Гривната повлиява някои видове сърдечно-съдови заболявания - исхемична болест на сърцето, миокардиосклеротична атеросклероза, инфаркт на миокарда, мозъчен инсулт. Има и болкоуспокояващ ефект в областта на ръката, на която се носи - при схващания, мускулни проблеми, ревматоидни процеси, ставни болки, плексити, възпалителни процеси, заболявания, свързани с инервирането и  др. Облекчава умората. 

На диаграмата на кръвопотока горе е показано нагледно как след прилагане на ССМ магнитно поле, движещите се хаотично червени кръвни клетки в кръвоносните съдове се разделят в резултат на ССМ поляризацията и се ориентират в определено направление. Това увеличава общата ефективна клетъчна повърхност, клетките (еритроцитите) приемат повече кислород и освобождават по-голяма енергия. Единствено ССМ магнитното поле, създавано от гривните Меркатор, осигурява висока ефективност на действие чрез проникване на магнитния поток в организма на дълбочина от 30 до 40 мм.  

Допълнителни показания с намагнитена вода: При използване и на други щадящи средства като намагнитена вода се постигат ефекти като регулиране на кръвната захар, размиване на камъни в бъбреците и жлъчката, подобряване дейността на стомашно-чревния тракт и др. Диуретичното действие на намагнитената вода е причина за намаляване на отоците от сърдечен произход. При затлъстяване към индивидуалното лечение се прибавя пиенето на 2-3 литра намагнитена вода дневно. С магнитна вода можете да отслабнете без диети и то напълно здравословно.
С магнитната гривна Меркатор, която създава еквивалентно магнитно поле ССМ полюсна конфигурация може да се намагнитват течности - вода, чай, мляко и др. Достатъчно е гривната да се наниже върху бутилка с течност и за около час течността се йонизира, намагнитва се.

Профилактика: Препоръчва се да се носи профилактично и от напълно здрави хора, за по-добър тонус и преодоляване на умората от натовареното ежедневие и стреса посредством по-доброто оросяване на главния мозък. Това е един много лесен и елегантен начин за профилактика.

Противопоказания:

Не са установени противопоказания.

Възможно е при някои организми да се усети обща телесна лекота, вътрешно затопляне, подобрение на концентрацията, по-голямо желание за сън, нервно безпокойство, леко повишаване на кръвното налягане, сърцебиене, лек сърбеж на места с травми и костно-ставни проблеми, дори обостряне на болката и други леки и напълно безопасни прояви, които преминават след няколко дни или седмици.

При прилагане на нашата магнитна терапия НЯМА ВРЕДНИ СТРАНИЧНИ ЯВЛЕНИЯ, ОПАСНОСТ ОТ ПРЕДОЗИРАНЕ И ЗАВИСИМОСТ НА ОРГАНИЗМА.

Магнитни колиета: Действието им  е подобно на гривните.

Магнитното колие може да бъде съчетано с магнитна гривна за по-бързо съвместно действие върху хемоглобина на кръвта, подобряване на оросяването и кръвното налягане. Колието допълнително въздейства върху шийните прешлени, болкоуспокоява ошипяването, намалява нервното напрежение, облекчава болките при мигрена и главоболие, подобрява дишането при астматично болни, както и облекчава болките и схващанията в шийно - раменната област.

Начин и продължителност на приложение: За разлика от гривните с мощни магнити, магнитните бижута Меркатор създават магнитно поле, близко по състав до естественото земно магнитно поле, до природата и нямат вредни странични ефекти, опасност от предозиране или зависимост при непрекъснато носене. 

За да имат добър и траен ефект трябва да се носят постоянно. Разбира се, гривната не е панацея и от нея не могат да се очакват вълшебни неща. Тя е едно чудесно допълнение към магнитотерапията, съчетаващо бижу и лечение в едно.


ОРИГИНАЛНИТЕ ССМ МАГНИТНИ ГРИВНИ И КОЛИЕТА СЕ ПРЕДЛАГАТ В БЪЛГАРИЯ ЕДИНСТВЕНО И САМО ОТ МЕРКАТОР (http://www.mercator-g.com) - ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ЗА СТРАНАТА. НИЕ НЕ СМЕ ПРЕДОСТАВЯЛИ КАКВИТО И ДА Е ПРАВА ПО ПРОДАЖБАТА НА МАГНИТНИТЕ БИЖУТА НА ДРУГИ ФИРМИ ИЛИ САЙТОВЕ, НЕ НОСИМ ОТГОВОРНОСТ ЗА ПРИЧИНЕНИ ВРЕДИ ИЛИ НЕСЪОТВЕТСТВИЯ С ОРИГИНАЛА И НЕ ДАВАМЕ НИКАКВИ ГАРАНЦИИ ЗА МАГНИТНИТЕ ГРИВНИ И КОЛИЕТА, ЗАКУПЕНИ ИЗВЪН ТОЗИ САЙТ. 

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ В КАТЕГОРИИТЕ Информация за клиенти и лекари../ Магнитотерапия, Магнитни бижута и Често задавани въпроси.. !


Начало


Kaталог на моделите    


1. Гривни СТАНДАРТ (30 мм проникване на магнитен поток в организма).

Магнитни гривни от стомана, титан и хематит с отрицателни йони, германий и инфрачервени лъчи на най-ниски цени.

Тези гривни, за разлика от елитните и луксозни гривни Меркатор, са с по-ниско качество по отношение на изработка и материали, но имат достатъчно добро магнитно действие върху организма и са на изключително добра цена! Възможно е на места по задната и странични повърхности да има слабо забележими следи (браздички) от захвата за допълнителна обработка.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Базов материал: неръждаема стомана 316L, титан

Фрагментно покритие: злато 14к, сребро, никел, кадмий

Опаковка: целофанов плик

Структура на магнитното поле: концентрично-кръгов магнетизъм (ССМ)

Сила на магнитното поле: 800-1800 Gauss

Проникване на магнитното поле: 25-30 мм

Полировка: мат, блясък

Стил: Моден дизайн

В нашия електронен магазин ползвате 20% отстъпка от куриерската услуга!

За вашата сигурност, спокойствие и доверие към нас, имате право да прегледате до 15 минути стоката, преди да я заплатите на куриера!

Все пак сте открили някъде наш продукт на по-ниска цена? ОК, използвайте новата услуга ГАРАНТИРАНИ НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ!

Само ССМ магнитното поле, създавано от гривните Меркатор, осигурява висока ефективност на действие чрез проникване на магнитния поток в организма на дълбочина от 30 до 40 мм.

Внимание! Продуктите, обозначени с са в промоция до 03 юли 2015 г. или до изчерпване на рекламните количества.

Апел: Човек трябва много внимателно да подбира това, което купува, особено когато се отнася за здравето. Помислете дали не сте загубили много повече, когато сте си купили имитация на магнитно бижу за 50 лв и сте "СПЕСТИЛИ" 10 или 30.

Основно правило във фармацевтиката: "КОЛКОТО ПО-ЕВТИНО Е ЕДНО ЛЕКАРСТВО, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ВРЕДНИ ВЪЗДЕЙСТВИЯ ИМА ВЪРХУ ОРГАНИЗМА."


ВАЖНО! ЗА ВАШАТА СИГУРНОСТ!

СЕРТИФИКАТИ, СТАНОВИЩА, ДОКУМЕНТИ

НЕЗАВИСИМИ МНЕНИЯ И КОМЕНТАРИ В РАЗЛИЧНИ САЙТОВЕ

Как да поръчам?

Магнитна гривна KBL-66556 от 79.99 на 66.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ! повече информация...
Магнитна гривна KBL-66556 от 79.99 на 66.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ!
Цена по каталог: 79.99 лв.
Цена: 66.99 лв.
Спестявате: 13.00 лв. (17%)

Как да поръчам?

Магнитна гривна модел 66556 се предлага в 3 размера: S - 14 cм, L - 17.5 см, XL - 21 cм. Със средно голям сегмент (универсална) гривна. Ширина 10.5 мм. Дължина на сегмент 17 мм.

Включва отрицателни йони, германий.

Гривната се предлага в целофанова опаковка.

Гривна с изчистена строгост. За стилни мъже и елегантни жени.


Магнитна гривна KBL-66561 от 79.99 на 49.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ! повече информация...
Магнитна гривна KBL-66561 от 79.99 на 49.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ!
Цена по каталог: 79.99 лв.
Цена: 49.99 лв.
Спестявате: 30.00 лв. (38%)

Как да поръчам?            ОГРАНИЧЕНО КОЛИЧЕСТВО!

Магнитна гривна модел 66561 се предлага в 3 размера: M - 15.5 см, L - 18.5 см, XL - 22 cм. С голям сегмент (универсална) гривна. Ширина 11 мм. Дължина на сегмент 34 мм.

Включва отрицателни йони, германий.

Гривната се предлага в целофанова опаковка.

Стилна изработка с подчертана тежест. За благородни и улегнали мъже и жени с достойнство.


Магнитна гривна KBL-66578 от 79.99 на 49.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ! повече информация...
Магнитна гривна KBL-66578 от 79.99 на 49.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ!
Цена по каталог: 79.99 лв.
Цена: 49.99 лв.
Спестявате: 30.00 лв. (38%)

Как да поръчам?

Магнитна гривна модел 66578 се предлага в 4 размера: S - 15 cм, M - 17 см, L - 19 см, XL - 20.5 cм. С малък сегмент (универсална) гривна. Ширина 7 мм. Дължина на сегмент 20/31 мм.

Включва отрицателни йони, германий.

Гривната се предлага в целофанова опаковка.

Гривна с класа и чар. За обаятелни жени и мъже с финес.


Магнитна гривна KBL-66555 от 79.99 на 69.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ! повече информация...
Магнитна гривна KBL-66555 от 79.99 на 69.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ!
Цена по каталог: 79.99 лв.
Цена: 69.99 лв.
Спестявате: 10.00 лв. (13%)

Как да поръчам?

Магнитна гривна модел 66555 се предлага в 4 размера: S - 14 cм, M - 16.5 см, L - 19 см, XL - 22 cм. С голям сегмент (универсална) гривна. Ширина 12 мм. Дължина на сегмент 27 мм.

Включва отрицателни йони, германий.

Гривната се предлага в целофанова опаковка.

Строга модерна изработка. За устремни делови мъже и жени.


Магнитна гривна KBL-66567 от 79.99 на 69.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ! повече информация...
Магнитна гривна KBL-66567 от 79.99 на 69.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ!
Цена по каталог: 79.99 лв.
Цена: 69.99 лв.
Спестявате: 10.00 лв. (13%)

Как да поръчам?

Магнитна гривна модел 66567 се предлага в 4 размера: S - 15 cм, M - 16.5 см, L - 18.5 см, XL - 20.5 cм. Със средно голям сегмент (универсална) гривна. Ширина 10 мм. Дължина на сегмент 18 мм.

Включва отрицателни йони, германий, инфрачервени лъчи.

Гривната се предлага в целофанова опаковка.

Елегантна и чиста изработка. За самоуверени мъже и жени.


Магнитна гривна KBL-66072 от 79.99 на 49.99 лв. СУПЕР ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ! повече информация...
Магнитна гривна KBL-66072 от 79.99 на 49.99 лв. СУПЕР ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ!
Цена по каталог: 79.99 лв.
Цена: 49.99 лв.
Спестявате: 30.00 лв. (38%)

Как да поръчам?            ОГРАНИЧЕНО КОЛИЧЕСТВО!

Магнитна гривна модел 66072 се предлага в 5 размера: S - 14 cм, M - 16.5 см, L - 19 см, XL - 21.5 cм и XXL - 23.5 см. Със средно голям сегмент (универсална) гривна. Ширина 11 мм. Дължина на сегмент 26 мм.

Включва отрицателни йони, германий.

Гривната се предлага в целофанова опаковка.

Изчистена  елегантна изработка. За мъже със стил и самочувствие и неподправени жени.


Магнитна гривна KBL-66566 от 79.99 на 66.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ! повече информация...
Магнитна гривна KBL-66566 от 79.99 на 66.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ!
Цена по каталог: 79.99 лв.
Цена: 66.99 лв.
Спестявате: 13.00 лв. (17%)

Как да поръчам?            ОГРАНИЧЕНО КОЛИЧЕСТВО!

Магнитна гривна модел 66566 се предлага в 4 размера: S - 14 cм, M - 16.5 см, L - 19 см, XL - 22 cм. С голям сегмент (универсална) гривна. Ширина 12 мм. Дължина на сегмент 27 мм.

Включва отрицателни йони, германий.

Гривната се предлага в целофанова опаковка.

Стилна и семпла гривна. За изискани мъже и жени.


Магнитна гривна KBL-66564 от 79.99 на 66.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ! повече информация...
Магнитна гривна KBL-66564 от 79.99 на 66.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ!
Цена по каталог: 79.99 лв.
Цена: 66.99 лв.
Спестявате: 13.00 лв. (17%)

Как да поръчам?

Магнитна гривна модел 66564 се предлага в 4 размера:  S - 13 cм, M - 15.5, L - 18.5 см, XL - 21.5 cм. С по-едър сегмент (условно мъжки модел) гривна. Ширина 13 мм. Дължина на сегмент 29 мм.

Включва отрицателни йони, германий.

Гривната се предлага в целофанова опаковка.

Гривна с неподправена чистота. За властни мъже и жени лидери.


Магнитна гривна KBL-4685 от 79.99 на 49.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ! повече информация...
Магнитна гривна KBL-4685 от 79.99 на 49.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ!
Цена по каталог: 79.99 лв.
Цена: 49.99 лв.
Спестявате: 30.00 лв. (38%)

Как да поръчам?

Магнитна гривна модел 4685 се предлага в 4 размера: S - 14.5 cм, M - 17 см, L - 19 см, XL - 21 cм, XXL - 23 см. Със средно голям сегмент (универсална) гривна. Ширина 11.5 мм. Дължина на сегмент 21 мм.

Включва отрицателни йони, германий.

Гривната се предлага в целофанова опаковка.

Рядко срещана  изящна модерна изработка. За делови мъже и жени.


Магнитна гривна KBL-6654 от 79.99 на 59.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ! повече информация...
Магнитна гривна KBL-6654 от 79.99 на 59.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ!
Цена по каталог: 79.99 лв.
Цена: 59.99 лв.
Спестявате: 20.00 лв. (26%)

Как да поръчам?

Магнитна гривна модел 6654 се предлага в 3 размера: L - 17 cм, XL - 19,5, XXL - 21,5 cм. С по-едър сегмент (условно мъжки модел) гривна. Ширина 14 мм. Дължина на сегмент 22 мм.

Включва отрицателни йони, германий. 

Гривната се предлага в целофанова опаковка.   

Гривна с елегантна строгост и простота. За волеви и силни мъже и своенравни жени.


Магнитна гривна KBL-6650 от 79.99 на 59.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ! повече информация...
Магнитна гривна KBL-6650 от 79.99 на 59.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ!
Цена по каталог: 79.99 лв.
Цена: 59.99 лв.
Спестявате: 20.00 лв. (26%)

Как да поръчам?     

Магнитна гривна модел 6650 се предлага в 3 размера: M - 16 cм, L - 18, XL - 20,5 cм. Със средно голям сегмент (универсална) гривна. Ширина 9,5 мм. Дължина на сегмент 20 мм.

Включва отрицателни йони, германий.

Гривната се предлага в целофанова опаковка.

 Изчистена и стилна гривна. За обаятелни жени и мъже с финес.


Магнитна гривна KBL-4689 от 79.99 на 69.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ! повече информация...
Магнитна гривна KBL-4689 от 79.99 на 69.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ!
Цена по каталог: 79.99 лв.
Цена: 69.99 лв.
Спестявате: 10.00 лв. (13%)

Как да поръчам?

Магнитна гривна модел 4689 се предлага в 4 размера: S - 14 cм, M - 16.5 см, L - 19 см, XL - 22 cм. Със средно голям сегмент (универсална) гривна. Ширина 11 мм. Дължина на сегмент 27 мм.

Включва отрицателни йони, германий.

Гривната се предлага в целофанова опаковка.

Eлегантно строга гривна. За решителни мъже и жени.


Магнитна гривна KBL-66563 от 79.99 на 66.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ! повече информация...
Магнитна гривна KBL-66563 от 79.99 на 66.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ!
Цена по каталог: 79.99 лв.
Цена: 66.99 лв.
Спестявате: 13.00 лв. (17%)

Как да поръчам?

Магнитна гривна модел 66563 се предлага в 4 размера: S - 14 cм, M - 16, L - 18.5 см, XL - 21.5 cм. С по-едър сегмент (условно мъжки модел) гривна. Ширина 12 мм. Дължина на сегмент 27 мм.

Включва отрицателни йони, германий.

Гривната се предлага в целофанова опаковка.

Стилна и раздвижена изработка. За мъже и жени ценители. 

Начало

Koлекция елитни.          

2.Високоефективни ЕЛИТНИ гривни (40 мм проникване на магнитен поток в организма).

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Базов материал: неръждаема стомана 316LN, титан

Фрагментно покритие: злато 18к, сребро, никел, кадмий

Опаковка: кутия кадифе в картонена обвивка

Структура на магнитното поле: концентрично-кръгов магнетизъм (ССМ)

Сила на магнитното поле: 1500-2500 Gauss

Проникване на магнитното поле: 40 мм

Полировка: мат, блясък

Стил: Моден дизайн

В нашия електронен магазин ползвате 20% отстъпка от куриерската услуга!

За вашата сигурност, спокойствие и доверие към нас, имате право да прегледате до 15 минути стоката, преди да я заплатите на куриера!

Все пак сте открили някъде наш продукт на по-ниска цена? ОК, използвайте новата услуга ГАРАНТИРАНИ НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ!

Само ССМ магнитното поле, създавано от гривните Меркатор, осигурява висока ефективност на действие чрез проникване на магнитния поток в организма на дълбочина от 30 до 40 мм.

Внимание! Продуктите, обозначени с са в промоция до 03 юли 2015 г. или до изчерпване на рекламните количества.

Апел: Човек трябва много внимателно да подбира това, което купува, особено когато се отнася за здравето. Помислете дали не сте загубили много повече, когато сте си купили имитация на магнитно бижу за 50 лв и сте "СПЕСТИЛИ" 10 или 30.

Основно правило във фармацевтиката: "КОЛКОТО ПО-ЕВТИНО Е ЕДНО ЛЕКАРСТВО, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ВРЕДНИ ВЪЗДЕЙСТВИЯ ИМА ВЪРХУ ОРГАНИЗМА."


ВАЖНО! ЗА ВАШАТА СИГУРНОСТ!

СЕРТИФИКАТИ, СТАНОВИЩА, ДОКУМЕНТИ

НЕЗАВИСИМИ МНЕНИЯ И КОМЕНТАРИ В РАЗЛИЧНИ САЙТОВЕ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

 

Как да поръчам?


Магнитна гривна елитна от Германия KBL-66147 от 139.99 на 86.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ! повече информация...
Магнитна гривна елитна от Германия KBL-66147 от 139.99 на 86.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ!
Цена по каталог: 139.99 лв.
Цена: 86.99 лв.
Спестявате: 53.00 лв. (38%)

Как да поръчам?    

Магнитна гривна модел 66147 се предлага в 6 размера: S - 14 см, M - 16 cм, L - 18 cм, XL - 19.5 см, XXL - 21 cм, 3XL - 23 см, 4XL - 24.5 см. Със средно голям сегмент (универсална) гривна. Ширина 6,5 мм. Дължина на сегмент 16 мм.

Гривната се предлага в луксозна подаръчна опаковка - черна, обшита с кадифе продълговата кутия в бяла картонена обвивка.

Възприема се като елегантна комбинация от злато и платина. Подходяща за умерено пълна мъжка и не много слаба дамска ръка. За уверени, стабилни и волеви хора.


Магнитна гривна елитна от Германия KBL-6616 от 169.99 на 129.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ! повече информация...
Магнитна гривна елитна от Германия KBL-6616 от 169.99 на 129.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ!
Цена по каталог: 169.99 лв.
Цена: 129.99 лв.
Спестявате: 40.00 лв. (24%)

Как да поръчам?            ОГРАНИЧЕНО КОЛИЧЕСТВО!

Магнитна гривна модел 6616 се предлага в 6 размера: S - 14,5 см, M - 16 cм, L - 17,5 см, XL - 19 cм, XXL - 20,5 см, 3XL - 22 см. С по-дребен сегмент (условно дамски модел) гривна. Ширина 6 мм. Дължина на сегмент 13 мм.

Гривната се предлага в луксозна подаръчна опаковка - тъмночервена кутия в бяла картонена обвивка.

Изключително нежна и елегантна, подходяща за много слаба, слаба и средно пълна дамска ръка. Предпочитана от изискани жени.


Магнитна гривна елитна от Германия KBL-66202 от 139.99 на 99.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ! повече информация...
Магнитна гривна елитна от Германия KBL-66202 от 139.99 на 99.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ!
Цена по каталог: 139.99 лв.
Цена: 99.99 лв.
Спестявате: 40.00 лв. (29%)

Как да поръчам?

Магнитна гривна модел 66202 се предлага в 6 размера: S - 15 см,  M - 16 см, L - 18 cм, XL - 21,5 cм, XXL - 23 см и 3XL - 24 см. Със средно голям сегмент (универсална) гривна. Ширина 7 мм. Дължина на сегмент 13 мм.

Гривната се предлага в луксозна подаръчна опаковка - черна, обшита с кадифе продълговата кутия в бяла картонена обвивка.

Рядко срещана изработка, много изискан модел, подходящ за умерено пълна мъжка ръка и средно пълна или пълна дамска.


Магнитна гривна елитна от Германия KBL-6635GT от 139.99 на 86.99 лв. ОГРАНИЧЕНО КОЛИЧЕСТВО! повече информация...
Магнитна гривна елитна от Германия KBL-6635GT от 139.99 на 86.99 лв. ОГРАНИЧЕНО КОЛИЧЕСТВО!
Цена по каталог: 139.99 лв.
Цена: 86.99 лв.
Спестявате: 53.00 лв. (38%)

Как да поръчам?

Магнитна гривна модел 6635GT се предлага в 7 размера: S - 14 см, M - 16 cм, L - 17 см, XL - 18 см, XXL - 19 см, 3XL - 21 см и 4XL - 23 см. С по-дребен сегмент (условно дамски модел) гривна. Ширина 6 мм. Дължина на сегмент 10 мм.

Гривната се предлага в луксозна подаръчна опаковка - черна, обшита с кадифе продълговата кутия в бяла картонена обвивка.

Класически нежен модел, подходящ както за слаба, така и за пълна дамска ръка. Гривна с чар.


Магнитна гривна елитна от Германия KBL-6635ST от 139.99 на 86.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ! повече информация...
Магнитна гривна елитна от Германия KBL-6635ST от 139.99 на 86.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ!
Цена по каталог: 139.99 лв.
Цена: 86.99 лв.
Спестявате: 53.00 лв. (38%)

Как да поръчам?            ОГРАНИЧЕНО КОЛИЧЕСТВО!    

Магнитна гривна модел 6635ST се предлага в 7 размера: S - 14 см, M - 16 cм, L - 17 см, XL - 18 см, XXL - 19.5 см, 3XL - 21 см, 4XL - 22 см. С по-дребен сегмент (условно дамски модел) гривна. Ширина 6 мм. Дължина на сегмент 10 мм. ОГРАНИЧЕНО КОЛИЧЕСТВО!

Гривната се предлага в луксозна подаръчна опаковка - черна, обшита с кадифе продълговата кутия в бяла картонена обвивка.

Възприема се като стилна комбинация от бяло и жълто злато. Класически нежен модел, подходящ както за слаба, така и за пълна дамска или мъжка ръка. Гривна с чар и изящество.


Магнитна гривна елитна от Германия KBL-6643 от 139.99 на 99.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ! повече информация...
Магнитна гривна елитна от Германия KBL-6643 от 139.99 на 99.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ!
Цена по каталог: 139.99 лв.
Цена: 99.99 лв.
Спестявате: 40.00 лв. (29%)

Как да поръчам?     

Магнитна гривна модел 6643 се предлага в 6 размера: M - 16 cм, L - 18 cм, XL - 20 см, XXL - 22 см, 3XL - 24 см, 4XL - 26 см. С по-дребен сегмент (условно дамски модел) гривна, но е предпочитана и от мъже. Ширина 7 мм. Дължина на дълъг сегмент 20 мм, на къс - 9 мм.

Гривната се предлага в луксозна подаръчна опаковка - черна, обшита с кадифе продълговата кутия в бяла картонена обвивка.

Ефектна блестяща изработка с дълги лицеви плочки, елегантно завършващи с по-къси, подходяща за пълна и средно пълна дамска ръка и умерено пълна или пълна мъжка ръка. 

Начало

Колекция луксозни.                  3.Високоефективни ЛУКСОЗНИ гривни (40 мм проникване на магнитен поток в организма).

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Базов материал: неръждаема стомана 316LN, титан

Фрагментно покритие: злато 18к, сребро, никел, кадмий

Опаковка: кутия кадифе в картонена обвивка

Структура на магнитното поле: концентрично-кръгов магнетизъм (ССМ)

Сила на магнитното поле: 1500-2500 Gauss

Проникване на магнитното поле: 40 мм

Полировка: мат, блясък

 

Стил: Моден дизайн

В нашия електронен магазин ползвате 20% отстъпка от куриерската услуга!

За вашата сигурност, спокойствие и доверие към нас, имате право да прегледате до 15 минути стоката, преди да я заплатите на куриера!

Все пак сте открили някъде наш продукт на по-ниска цена? ОК, използвайте новата услуга ГАРАНТИРАНИ НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ!

Само ССМ магнитното поле, създавано от гривните Меркатор, осигурява висока ефективност на действие чрез проникване на магнитния поток в организма на дълбочина от 30 до 40 мм.

Внимание! Продуктите, обозначени с са в промоция до 03 юли 2015 г. или до изчерпване на рекламните количества.

Апел: Човек трябва много внимателно да подбира това, което купува, особено когато се отнася за здравето. Помислете дали не сте загубили много повече, когато сте си купили имитация на магнитно бижу за 50 лв и сте "СПЕСТИЛИ" 10 или 30.

Основно правило във фармацевтиката: "КОЛКОТО ПО-ЕВТИНО Е ЕДНО ЛЕКАРСТВО, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ВРЕДНИ ВЪЗДЕЙСТВИЯ ИМА ВЪРХУ ОРГАНИЗМА."


ВАЖНО! ЗА ВАШАТА СИГУРНОСТ!

СЕРТИФИКАТИ, СТАНОВИЩА, ДОКУМЕНТИ

НЕЗАВИСИМИ МНЕНИЯ И КОМЕНТАРИ В РАЗЛИЧНИ САЙТОВЕ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

 

Как да поръчам?


Магнитна гривна луксозна от Германия KBL-6612G-lux от 179.99 на 89.99 лв. СУПЕР ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ! повече информация...
Магнитна гривна луксозна от Германия KBL-6612G-lux от 179.99 на 89.99 лв. СУПЕР ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ!
Цена по каталог: 179.99 лв.
Цена: 89.99 лв.
Спестявате: 90.00 лв. (51%)

Как да поръчам?               ОГРАНИЧЕНО КОЛИЧЕСТВО!     

Магнитна гривна модел KBL-6612G се предлага в 7 размера: S - 14 см, M - 16 см, L - 18 cм, XL - 19,5 cм, и XXL - 21 см, 3XL - 23 см, 4XL - 24 см. С по-дребен сегмент (условно дамски модел) гривна. Ширина 7 мм. Дължина на сегмент 12 мм.

Гривната се предлага в луксозна подаръчна опаковка - черна, обшита с кадифе продълговата кутия в бяла картонена обвивка.

Един неповторим сияен модел! Гривна с характер и изключителна визия, подходяща за всеки стилен мъж и всяка уважаваща себе си жена.

Луксозен модел гривна, изцяло позлатена от външната страна.

начало


Магнитна гривна луксозна от Германия KBL-6613G-lux от 179.99 на 99.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ! повече информация...
Магнитна гривна луксозна от Германия KBL-6613G-lux от 179.99 на 99.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ!
Цена по каталог: 179.99 лв.
Цена: 99.99 лв.
Спестявате: 80.00 лв. (45%)

Как да поръчам?            ОГРАНИЧЕНО КОЛИЧЕСТВО!

Магнитна гривна модел KBL-6613G се предлага в 5 размера: S - 14 см, M - 16 cм, L - 18 cм, XL - 21,5 см, XXL - 23 см. С по-дребен сегмент (условно дамски модел) гривна, но предпочитан и от много мъже. Ширина 7 мм. Дължина на сегмент 12 мм.

Гривната се предлага в луксозна подаръчна опаковка - черна, обшита с кадифе продълговата кутия в бяла картонена обвивка.

Класически елегантен модел, харесван от всички взискателни жени и мъже.

Луксозен модел гривна, изцяло позлатена от външната страна.


Магнитна гривна луксозна от Германия KBL-66146G-lux от 179.99 на 109.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ! повече информация...
Магнитна гривна луксозна от Германия KBL-66146G-lux от 179.99 на 109.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ!
Цена по каталог: 179.99 лв.
Цена: 109.99 лв.
Спестявате: 70.00 лв. (39%)

Как да поръчам?

Магнитна гривна модел KBL-66146G се предлага в 5 размера: S - 14 см, M - 16 см, L - 18 cм, XL - 21 cм. С по-едър сегмент (условно мъжки модел) гривна. Ширина 12 мм. Дължина на сегмент 13 мм.

Гривната се предлага в луксозна подаръчна опаковка - черна, обшита с кадифе продълговата кутия в бяла картонена обвивка.

Нестандартна, изключително красива изработка. За властни и решителни мъже и жени.

Луксозен модел гривна, изцяло позлатена от външната страна.


Магнитна гривна луксозна от Германия KBL-66147G-lux от 179.99 на 129.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ! повече информация...
Магнитна гривна луксозна от Германия KBL-66147G-lux от 179.99 на 129.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ!
Цена по каталог: 179.99 лв.
Цена: 129.99 лв.
Спестявате: 50.00 лв. (28%)

Как да поръчам?

Магнитна гривна модел KBL-66147G се предлага в 5 размера: S - 14 см, M - 16 cм, L - 18 cм, XL - 21 cм, XXL - 22 см. Със средно голям сегмент (универсална) гривна. Ширина 6,5 мм. Дължина на сегмент 16 мм.

Гривната се предлага в луксозна подаръчна опаковка - черна, обшита с кадифе продълговата кутия в бяла картонена обвивка.

Гривна с почерк и стил. Подходяща за не много слаба дамска и не много пълна мъжка ръка. За уверени, стабилни и волеви хора.

 

Луксозен модел гривна, изцяло позлатена от външната страна.


Магнитна гривна луксозна от Германия KBL-6620G-lux от 179.99 на 99.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ! повече информация...
Магнитна гривна луксозна от Германия KBL-6620G-lux от 179.99 на 99.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ!
Цена по каталог: 179.99 лв.
Цена: 99.99 лв.
Спестявате: 80.00 лв. (45%)

Как да поръчам?            ОГРАНИЧЕНО КОЛИЧЕСТВО!

Магнитна гривна модел KBL-6620G се предлага в 3 размера: M - 17,5 см, L - 19,5 cм, XL - 21,5 cм. С по-едър сегмент (условно мъжки модел) гривна. Ширина 11 мм. Дължина на сегмент 20 мм (състои се от две свързани части - 15 мм и 7 мм).

Гривната се предлага в луксозна подаръчна опаковка - черна, обшита с кадифе продълговата кутия в бяла картонена обвивка.

Един впечатляващ модел. Безусловно харесван от лидери и шампиони.

 Луксозен модел гривна, изцяло позлатена от външната страна. Съответства на модела на гривна  KBL-6620.


Магнитна гривна луксозна от Германия KBL-66221G-lux от 179.99 на 96.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ! повече информация...
Магнитна гривна луксозна от Германия KBL-66221G-lux от 179.99 на 96.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ!
Цена по каталог: 179.99 лв.
Цена: 96.99 лв.
Спестявате: 83.00 лв. (47%)

Как да поръчам?            ОГРАНИЧЕНО КОЛИЧЕСТВО!

Магнитна гривна модел KBL-66221G се предлага в 3 размера: M - 17 см, L - 19 cм, XL - 22 cм. С по-едър сегмент (условно мъжки модел) гривна. Ширина 10 мм. Дължина на сегмент 23 мм (състои се от две свързани части - 14 мм и 10 мм).

Гривната се предлага в луксозна подаръчна опаковка - черна, обшита с кадифе продълговата кутия в бяла картонена обвивка.

Едновременно строга и екстравагантна. Харесвана от магнетичните мъже и жени.

Луксозен модел гривна, изцяло позлатена от външната страна.


Магнитна гривна луксозна от Германия KBL-6635G-lux от 179.99 на 149.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ! повече информация...
Магнитна гривна луксозна от Германия KBL-6635G-lux от 179.99 на 149.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ!
Цена по каталог: 179.99 лв.
Цена: 149.99 лв.
Спестявате: 30.00 лв. (17%)

Как да поръчам?

Магнитна гривна модел KBL-6635G се предлага в 6 размера: S - 14 см, M - 16 cм, L - 18 см, XL - 19 см, XXL - 21 см, 3XL - 22 cм. С по-дребен сегмент (условно дамски модел) гривна. Ширина 6 мм. Дължина на сегмент 10 мм.

Гривната се предлага в луксозна подаръчна опаковка - черна, обшита с кадифе продълговата кутия в бяла картонена обвивка.

Класически нежен модел, подходящ за изящна дамска и слаба мъжка ръка. Гривна с блясък и чар.

Луксозен модел гривна, изцяло позлатена от външната страна. Съответства на модела на гривна KBL-6635. 

Начало

Колиета.
4.Високоефективни ЕЛИТНИ колиета (40 мм проникване на магнитен поток в организма).

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Базов материал: неръждаема стомана 316LN, титан

Фрагментно покритие: злато 18к, сребро, никел, кадмий

Опаковка: кутия кадифе в картонена обвивка

Структура на магнитното поле: концентрично-кръгов магнетизъм (ССМ)

Сила на магнитното поле: 1500-2500 Gauss

Проникване на магнитното поле: 40 мм

Полировка: мат, блясък

Стил: Моден дизайн


В нашия електронен магазин ползвате 20% отстъпка от куриерската услуга!

За вашата сигурност, спокойствие и доверие към нас, имате право да прегледате до 15 минути стоката, преди да я заплатите на куриера!

Все пак сте открили някъде наш продукт на по-ниска цена? ОК, използвайте новата услуга ГАРАНТИРАНИ НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ!

Само ССМ магнитното поле, създавано от гривните Меркатор, осигурява висока ефективност на действие чрез проникване на магнитния поток в организма на дълбочина от 30 до 40 мм.

Внимание! Продуктите, обозначени с са в промоция до 03 юли 2015 г. или до изчерпване на рекламните количества.

Апел: Човек трябва много внимателно да подбира това, което купува, особено когато се отнася за здравето. Помислете дали не сте загубили много повече, когато сте си купили имитация на магнитно бижу за 50 лв и сте "СПЕСТИЛИ" 10 или 30.

Основно правило във фармацевтиката: "КОЛКОТО ПО-ЕВТИНО Е ЕДНО ЛЕКАРСТВО, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ВРЕДНИ ВЪЗДЕЙСТВИЯ ИМА ВЪРХУ ОРГАНИЗМА."


ВАЖНО! ЗА ВАШАТА СИГУРНОСТ!

СЕРТИФИКАТИ, СТАНОВИЩА, ДОКУМЕНТИ

НЕЗАВИСИМИ МНЕНИЯ И КОМЕНТАРИ В РАЗЛИЧНИ САЙТОВЕ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

 

Как да поръчам?


Магнитно колие от Германия SMN2707 от 259.99 на 159.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ! повече информация...
Магнитно колие от Германия SMN2707 от 259.99 на 159.99 лв. ТОП ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ!
Цена по каталог: 259.99 лв.
Цена: 159.99 лв.
Спестявате: 100.00 лв. (39%)

Как да поръчам?               ОГРАНИЧЕНО КОЛИЧЕСТВО!      

Универсално магнитното колие.  Размери: S - 42 см, L - 44 см, XL - 46 см. Ширина 7 мм, дължина на сегмент 9 мм. Изработено е от шведска неръждаема стомана 316 L с позлата. Има вградени неодимови магнити, които създават постоянно магнитно поле, проникващо в човешкото тяло с действие подобно на магнитната гривна. Магнитното колие въздейства допълнително върху шийните прешлени, болкоуспокоява ошипяването, намалява нервното напрежение, повлиява съня, облекчава болките при мигрена и главоболие, подобрява дишането при астматично болни, както и облекчава болките и схващанията в шийно - раменната област.

Колието се предлага в луксозна подаръчна опаковка - черна, обшита с кадифе голяма правоъгълна кутия в бяла картонена обвивка.


 


Магнитно колие от Германия SMN2707MAX повече информация...
Магнитно колие от Германия SMN2707MAX
Цена: 279.99 лв.

Как да поръчам?            ОГРАНИЧЕНО КОЛИЧЕСТВО!

Мъжко магнитното колие.  Дължина 50 см, ширина 7 мм, дължина на сегмент 9 мм. Изработено е от шведска неръждаема стомана 316 L с позлата. Има вградени неодимови магнити, които създават постоянно магнитно поле, проникващо в човешкото тяло с действие подобно на магнитната гривна. Магнитното колие въздейства допълнително върху шийните прешлени, болкоуспокоява ошипяването, намалява нервното напрежение, повлиява съня, облекчава болките при мигрена и главоболие, подобрява дишането при астматично болни, както и облекчава болките и схващанията в шийно - раменната област. 

Колието се предлага в луксозна подаръчна опаковка - черна, обшита с кадифе голяма правоъгълна кутия в бяла картонена обвивка.

 


Начало