За нас

Qualität aus Deutschland.

„Не всичко на този свят е здравето, но без здравето всичко останало е нищо!“

Хората на Земята с развитието на цивилизацията все повече обръщат внимание на начина си на живот и хранене. Масово търсят алтернативни, природосъобразни средства за лечение, профилактика и възстановяване. Здравословният начин на живот печели все по-голяма популярност. Използването на природни продукти, екологични храни и щадящи средства без химикали набира скорост и става част от бита на човека. В много случаи тези мерки успяват да запазят оптималения здравословен статус. С дългогодишния си опит в България (от 1993 година), специалистите от MERCATOR са направили за вас специален подбор на качествени и доказани оригинални продукти за здравето, разработени в лабораториите на Брауншвайгските изследователски институти.

Меркатор Г ЕООД продължава традицията в България. Проучваме нови области в съвременната алтернативна медицина и след внимателен анализ предлагаме нови продукти и услуги. Непрекъснато развиваме и усъвършенстваме своята дейност.

  • Магнитни пособия.

    Магнитни колани, постелки, възглавници, седалки,  наколенки. Оригиналните пособия MERCATOR са създадени от естествени материали с вградени гъвкави биомагнитни ленти по най-новата и скъпа ССМ технология. CCM (концентричнo кръгов магнетизъм) е полюсна конфигурация с доказан ефект, установен от университета Pratt Massachusetts USA. Изключително функционални и лесно приложими без вредни въздействия. Клинично тествани в лабораториите на Брауншвайгските изследователски институти в Германия. Вече изпробвани и от много хора в България, хора, които се радват на живота и за които болката е минало.

  • Mагнитна бижутерия.

    Стилни бижута с вградени биполярни неодимови магнити, които създават постоянно магнитно поле с контролирани параметри, проникващо в човешкото тяло и действащо върху непрекъснато преминаващата кръв.  Разработени в Брауншвайгските изследователски институти в Германия. Оригинални, ефектни и красиви магнитни гривни  и  колиета от шведска стомана и титан с позлата – един елегантен начин за лечение и профилактика.

За целия период усилена работа в България в областта на щадящата магнитотерапия – магнитотерапия с нисък интензитет на магнитното поле (по основните си параметри много близко до земното магнитно поле) гордостта на MERCATOR са доволните клиенти, част от фамилията MERCATOR. Много лекари използват нашите артикули и те са първите ни помощници и съветници. Не малко лекари, специалисти по  щадяща магнитотерапия консултират голяма част от клиентите ни. Ще докажем себе си  и  в областта на билколечението, ароматерапията, арттерапията, масажа, здравословното хранене и борбата срещу затлъстяването.   

Предлагаме и професионални КОНСУЛТАЦИИ ПО МАГНИТОТЕРАПИЯ!

ВНИМАНИЕ! НИЕ НЕ СМЕ ПРЕДОСТАВЯЛИ КАКВИТО И ДА Е ПРАВА ПО ПРОДАЖБАТА НА МАГНИТНИТЕ ПРОДУКТИ, ОПИСАНИ В ТОЗИ САЙТ, НА ДРУГИ ФИРМИ ИЛИ САЙТОВЕ. НЕ НОСИМ ОТГОВОРНОСТ ЗА ПРИЧИНЕНИ ВРЕДИ ИЛИ НЕСЪОТВЕТСТВИЯ С ОРИГИНАЛА И НЕ ДАВАМЕ НИКАКВИ ГАРАНЦИИ ЗА МАГНИТНИТЕ АРТИКУЛИ, ЗАКУПЕНИ ИЗВЪН ТОЗИ САЙТ.

Приятно пазаруване!